The Double Nils

Det var som igår man satt och lyssnade på markoolios "Millennium två" på cdspelaren. Nu har det gått snart 10 år sen dess, och med logisk textstruktur utbytt mot ståhej och mentala fyrverkerier går priset som decenniets ryss till....Vladimir Putin! (Tough luck Abramovich) Att under ett decennium både få och behålla makten som demokratiskt vald semi-diktator i ett av världens mäktigaste länder är onekligen en bedrift.

För mig själv och många andra i min generation har decenniumet helt enkelt stått för uppväxt, större delen av våra tonår utspelade sig under 00-talet. Våra kläder, vårt språk och mycket mer kommer säkerligen förlöjligas när vi på ålderns höst berrättar om Xbox på perfekt 00-tals svengelska.

http://dallasvintageshop.com/wp-content/uploads/Image/70s_disco_king_and_queen.jpg
70's coolguys (Not shown: Disco 'fro)

It's the end of a decade
In another ten years time
Who can say what we'll find
What lies waiting down the line
In the end of eighty-nine...

-Abba (Nyår fanns redan 1989!)

Rebus tävling, avslöjandet!

Här kommer då förklaringen till mitt rebus,

 

På första "bilden" så är det en gubbe som sjunger, därav noterna. Om man är listig så förstår man att det han sjunger om är det som finns i pratbubblan. Vad är det då i pratbubblan? Jo.. vad kan det vara som har en blå förpackning med ett rött märke på, som man använder en sked för att förflytta något i förpackningen till ett glas? Oboy, såklart! Och vad indikerar den skinande solen och den ljusblåa himmeln på? Vackert väder! Så de vi har fått ut av det är att han sjunger något i stil med "Oboy, vilket vackert väder, solen skiner idag", och det är Peps som sjunger den. Vilket är vad första bilden betyder!

Peps

Vart pekar pilen? ->I<- lådan!

Pepsi

Nästa var långdragen och jag tänkte inte riktigt till när jag gjorde den, idéen var att man skulle komma tänka på McDonalds när man såg hamburgaren, och McDonalds logotyp är ju ett M, vilket också är vad bilden betyder. Jag vet att det inte var särskilt på hugget av mig, skulle ritat Ronald McDonald istället så hade man förstått bättre.

Pepsi M

Nästa är enkelt och hade man listat ut de två första bilderna och den sista har man i princip svaret, bilden föreställer en tax, minus t, blir ax.



Pepsi Max

Eftersom Anders och Oliver lyckades lösa den utan hjälp (ja förutom av varandra..) så var den inte omöjlig att klura ut!

...and a happy new year!

Kläder till nyår!

 

Imorn smäller det, dagen när nästan hela sveriges befolkning firar med smällare, umgås och har det riktig kul!

Frågan är ändå, varför får vuxna som är berusade får tända och köpa fyrverkerier medans ungdomar som inte får dricka inte får göra det..


Rebus tävling 1

Den som löser rebuset innan onsdag får... ära?
(ett plus är ju om du inte läser kommentarerna innan du löser rebuset)

 

Slutet kanske är långsökt men har man löst de första bör man kunna lista ut vad det är.

 

Skriv ordet du tror jag söker i kommentatorsfältet!

Svaret presenteras på torsdag!


Snygg Naken

Vad kan man säga om det programet?

Den otroligt kåta programledaren som hela tiden bräcker ut sig riktigt sköna citat, eller att han tar på flickorna hela tiden och ibland blir röd om kinderna?

Sen kan man ju skriva om de dubbla budskapet dem sänder ut, man ska tycka om sin kropp, men samtidigt gäller det att göras om fullständigt, tips, nya kläder och ny frysir.

Allt det där plus den kåta programledaren gav mig mycket nöje, även lite ilska på tjejen i början tills hon insåg att hon såg helt okej ut!

 

Det gav mig även en idé som jag ska försöka snickra ihop innan lovet är slut!

Tudelu


Midvintermorgonsöndagsinlägg

Då var julen över, likt gårdagens oerhört rafflande 1-10 kross. Det har varit en kul jul, och jag har såhär på söndagsmorgonen slagit fast att mitt nyförvärvade fickur konstruerat mellan 1902-1923 går för fort med två minuters marginal efter en god nattsömn.

Om än sent ute vill jag även passa på att önska er alla en god fortsättning!


-En söndagshoppare!

Låten utan vars morgonmotivation detta inlägg aldrig skulle blivit till! (ni är allt ena riktiga turgubbar/gummor):
The Velvet Underground – Sunday Morning

Sunday morning, praise the dawning
It's just a restless feeling by my side
Early dawning, Sunday morning
It's just the wasted years so close behind


-Lou Reed

Jag tror det skulle vara bra för min mentala utveckling om ni köpte ut åt mig



Dem här rekamerna känns ytterst onödiga, först och främst är enligt systemets statistik endast 12% av all alkohol som langas till ungdomar från föräldrarna, sen så tror jag inte heller de föräldrar som köper ut blir direkt påverkade av den här sortens reklam.

Men några av dem är rätt sköna!

_,.-~*'`'*~-.,__,.-~*'`'*~-.,_ ~ God jul ! ~_,.-~*'`'*~-.,_ _,.-~*'`'*~-.,_

Som rubriken lyder!

Jag krigar vidare med bloggen trots att tre andra bloggare, ni vet vilka ni är, verkar ha gett upp!

Who survived?

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en det slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åkamed dem, så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Den tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Vem överlevde?

Givetvis överlevde den perfekta kvinnan. Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten. Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen! För kvinnor slutar historien här.. Männen kan läsa vidare.

Bonus för män:
Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen, så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.
Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att: Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda ;).

Priset till årets förbund går till.. SvFF, not!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/helsingborg/article6309896.ab

Den här artikeln gör mig också sur, en tränare som har tränat flera lag under en längre period, som har kunskapen att ta över ett lag som spelar i högsta divisionen i Allsvenskan, ska inte få träna ett lag i allsvenskan om han inte gått en obligatorisk utbildning?

Fy fan vilket slöseri med kompetens.

SvFF har ju imponerat förut med olika beslut gällande Svensk fotboll.

De här tar nästan priset.

Herre.. gud...

Sanslöst.

Jag kan börja med att förklara hela situationen,
Svenska Fans har utsett en tävling där alla användare på Svenska Fans har fått nominera olika sportjournalister till olika kattegorier. Efter att nomineringarna vart klara så såg listan ut som följande,

Sveriges bästa Sportkommentator:

Chris Härenstam, SVT
Jesper Hussfelt, TV4
Roberto Vacchi, Eurosport
Niklas Holmgren, Viasat Sport
Lasse Granqvist, Radiosporten / Canal Plus

 

Sveriges bästa Expertkommentator:

Calle Johansson, Viasat Sport
Glenn Strömberg, SVT / Viasat Sport
Niklas Wikegård, SVT
Jens Fjellström, Canal Plus
Anders Adamson, Eurosport

 

Sveriges bästa programledare:

André Pops, SVT
Lasse Granqvist, Canal Plus
David Fjäll, SVT/FANTV
Patrick Ekwall, TV4
Ola Wenström, Viasat Sport

 

Sveriges bästa krönikör:

Mats Olsson, Expressen
Erik Niva, Aftonbladet
Simon Bank, Aftonbladet
Marcus Birro, Expressen
Olof Lundh, Fotbollskanalen

 

Sveriges bästa Sportblogg:

Bank & Niva, Aftonbladet.se
Jonas Dahlquist, Canal Plus
Patrick Ekwall, Fotbollskanalen.se
Per Bjurman, Aftonbladet.se
Marcus Birro, FotbollsExpressen.se

 

Sveriges bästa sportjournalist alla kategorier:

Patrick Ekwall, TV4/Fotbollskanalen
Roberto Vachhi, Eurosport
Robert Laul, Aftonbladet
Johan Orrenius, Expressen
Jonas Dahlquist, Canal Plus
Erik Niva, Aftonbladet
Lasse Granqvist, Radiosporten/Canal plus
Simon Bank, Aftonbladet
Olof Lundh, TV4/Fotbollskanalen
Per Bjurman, Aftonbladet

 

Som man ser är det ingen kvinlig sportjournalist nominerad, vilket har upprört många (främst kvinnor). Enligt mig är detta en stor jävla skandal, ja, att folk klagar. På riktigt? Ja det finns kvinliga sportjournalister som är duktiga, men när debatörrer väljer att nämna namn som Nora Strandberg ska va med på listan blir jag helt galen. Vad gör hon förutom att ställa dumma frågor, och bete sig som en dum åsna som inte kan någonting när det gäller fotboll i sändning? Nej precis, inget, och att göra de kan väll vem fan som helst göra.. det skulle inte heller förvåna mig om någon sitter och säger de hon ska säga i mikrofonen i örat.

 

De flesta som har kommenterat de här är antagligen bara femenister som tycker att allting exakt allt ska vara lika i samhället, vilket är ännu mer skitsnack. Det är givet att det inte är många kvinnor på den här listan?

 

Jag skulle villja höra en drös män sitta ute å klaga på pubbar, bloggar och i media på att det är inte alls många män (om några alls?) med på någon årets blogg awards kattegori, förutom på "Årets manliga blogg". Detta är också lika givet, bara de att män klagar inte så fort något sånt här händer vilket många kvinnor gör.

 

Så.

Jävla.

Larvigt.


Jag ser de snöar!

Jag visste att min bloggstrejk gällande snöandet var effektiv, men så här.. fy fan...

Bra låt!
Lars Winnerbäck – Elden

Ingen fara på taket

Jag tror vi alla känner att det drar sig mot juletider, mot lovtider. För vissa kommer frälsningen tidigare, när håltimme efter håltimme går samman till en mäktig långhelg, med start fradag, som består till tisdagens skolavslutning. Med tanke på all denna lediga tid känns de senaste veckornas skolrush något överflödig, men på fredag klagar jag nog inte!

Juletider är ju som bekant inte helt utan problem, och för er vars julskinka redan rymt är det enda jag kan göra just att ge er denna bild på en anka istället:

http://weekinthenee.files.wordpress.com/2009/01/sheep1.jpg
Definitivt en anka.

Bah! Humbug! -Ebenezer Scrooge om julfirande

Star Wars i CMD konsolen

Upptäckte en riktigt cool sak som jag tog mig tid att undersöka, det jag hörde var att man kan se Star Wars IV i CMD konsolen. Detta är antagligen gamla nyheter men tycker ändå det är värt att berätta om. Det här funkar alltså på alla XP datorer runt om i hela världen, hur det gick till har jag ingen aning om.

Om man följer dem här fyra stegen så ska du alltså kunna se hela SW IV i CMD konsolen,

1. Klicka start menyn, sök, skriv in CMD I rutan som kommer upp
2. Skriv; telnet towel.blinkenlights.nl
3. Tryck Enter
4. Njut

Jag kollar just nu, är rätt sjukt när man tänker på den tiden de här personerna har lagt ner för att göra en film av text.

Don't call me a mindless philosopher, you overweight glob of grease.
- C-3PO


Bra jobbat

Anders medelar att han har en håltimme (håltimmar) från 09.35-12.30 varje onsdag!

Som sagt, värdelös.

I rest my case.

Dolce & Gabana

För några veckor sen såg jag en bild på en gamal Dolce & Gabana annons som antagligen hade visats i en tidning. Bilden visade en "däckad" kille som låg på marken naken, en kille som antagligen skulle ge honom, ja ni vet, en annan kille som drar upp gylfen och en tredje som tittar på.

Då tänkte jag att det antagligen bara var en engångs grej som skulle skapa rubriker. Men nu har det kommit en reklam på TV där två män hånglar upp en tjej, smeker henne på benet, vilket verkligen ger en tankar på att dem här tre kommer snart ha en trekant.

Det här gjorde mig lite suspekt så jag googlade runt lite och letade upp gamla D&G anonser, och dem här typerna av annonser var inte direkt ovanliga. Slavar, dominanta kvinnor och män, antydan på gruppsex, lesbiska, bögar etc.

Vad kan jag dra för slutsats från de här?
Att de som arbetar på Dolce & Gabana vill skapa rubriker (vilket jag inte tror de har lyckats med i Sverige iaf)?
Eller att alla Italienare är dominanta, bisexuella, våldtäktsmän/kvinnor som älskar att ha gruppsex och dominera/bli dominrad av andra människor?

Jag får nog ta en funderare.

Bitter måndag

Otroligt onödig vecka som kommer, nästa vecka går vi en dag som vanligt, bara för att. Jag vet att det är på grund av att alla ska läsa exakt lika många timmar, men fortfarande, vår schemaläggare är inte direkt känd för att planera bra. Ett bevis på det är t.ex. våran 2 och en halv håltimme (timmar?) som vi har på tisdagar, och om det inte vore på grund av den hade vi slutat kvart över två, nu tvingas vi istället vara kvar i skolan till halv fem istället.

Något som är ännu mer underbarare är den otroligt, underbart roliga bok som jag såååå mycket ser fram emot att läsa "Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö", bra val, verkligen. Den här boken ska vi läsa ut under lovet, är det ens tillåtet, att ge läxor på lov?


 




Snart är de jul, här i vårt hus!

För att inte julstämningen ska smälta bort som den vita snön gjorde så kommer idag ännu ett julinlägg!

Den idiala önskelistan,

Ett piller som gör att du kan trycka i dig hur mycket julmat som helst utan att spricka
En alv som bär namnet Alf
En asball pipa
Hammarby i Allsvenskan 2010
Att jag sitter på Liverpool - Everton i februari
100 000 att handla kläder för
Snö på julafton
Förmågan att kunna svälja ett svärd
En söt flicka som jag fattar känslor för
Konsten att kunna jonglera med fyra bollar
Spionhuset i Spy Kids
En kebabmaskin med ett års förbrukning av kebabkött
En kebab

Och ja juste... Fred på jorden.. Mat till alla barnan.. o ja.. allt de där!

And the bells were ringing out for Christmas day

Här kommer min top 3 lista av favorit julsånger,

The Pogues Featuring Kirsty MacColl – Fairytale Of New York
John Lennon – Happy Xmas (War Is Over)
Brenda Lee – Rockin' Around The Christmas Tree - Single Version

Den här listan förändras givetvis lite då och då, men detta är de mest lyssnade för stunden!

*En liten fotnot kan vara att halva min klass antagligen kommer spela Happy Xmas på julavslutningen i skolan (jag kommer spela gitarr med några andra). Allt för en av våra bästa lärare Gunnar!

Jul, jul, strååålande jul!

Äntligen snö och jag kan nu bryta den inofficiella "Vägrar att blogga tills det faller ner snö från himmelen - strejken"!

Jag har under dessa strejkdagar velat hamra på tangentbordet å producera massvis med inlägg, men valt att hålla mig borta från bloggen för att inte bryta strejken.

Eller nått..

Nu lägger vi inte fokus på den inofficiella snöstrejken men istället på Julafton!

Julafton infaller den 24 december, de vill säga dagen före juldagen den 25 december, den dag då enligt traditionen Jesus från Nasaret föddes i Betlehem. Inom den kristna kyrkan inleds julhelgen ofta med julbön på..

Hoppas ni inte trodde jag va seriös!



GOD JUL!

Why is santa so jolly all the time?
Because he knows where all the bad girls live...

Still up and about

Chokladkalendern kan nu bara sukta med hälften av sin forna skatt, och utanför fönstret dalar flingorna långsamt ner mot det helvita underlaget. Kanske håller det sig ändå ända till dopparedan?

Snön är här, kylan är här, julskivan igång, skrällar i premier league och nu är det taco på menyn.

För den rätta känslan: Bing Crosby – White Christmas

...just like the ones I used to know

Fan

Jävla skit dag, tappar först bort min väska och Bajens nya huvudtränare är Aikare.

Ja ni hörde rätt Aikare.

Med AIK tatuering.

Han erkände till och med själv.

Underbart.

Hoppar på tåget!

I och med att den andra hälften av bloggen har publicerat bilder han ritat så tänkte jag hoppa på de tåget, de två första ritade jag ikväll och den sista var några veckor sen!

 

Ritade av mig själv, vart inte så supernöjd

 

 

Haha jaja..

Och bilden jag ritade av för några veckor sen,

 

 

Tihi


Det oundvikliga "glömde-bort-rostingen-i-rosten-så-nu-är-den-helt-kall-inlägget"

Det är en sån sak som bara händer andra, man tänker att man är för ung, för gammal eller för vacker. Man hör rykten spridas, den ena historien värre än den andra. Man vet att risken är påtaglig, men ser den ändå som något avlägset och orimligt. Man vill inte acceptera riskerna som finns, riskerna vi valt.

När det väl händer slår det till, utan förvarning. Katastrofen har kommit och gått, jag har genom sönderslagna illusioner stigit fram en ny människa.

http://www.smidigt.se/u/smiley-toaster.jpg
-It could happen to you too.


I wanna shot the whole day down

Ingen bra start på veckan, fick som max tre timmars sömn i natt.

Jag gick och la mig klockan tjugo i tolv för att vara pigg till skolan, men en timme och tjugo minuter senare vaknar jag av att jag hör ett pip. De första tre minuterna tror jag att jag inbillar mig pipet och att jag halvsover, men tillslut så blir jag så irriterad att jag reser mig upp ur sängen å börjar leta runt på rummet efter saker som kan pipa. Hittade ingenting så jag gick ut ur rummet för att höra om de kom från allrummet, vilket inte var fallet, det var frysen som hade stått lite öppen och ett varningsljud hade utlösts i och med att det vart för varmt i frysen. Pappa och mamma vaknade även dem två och pappa stängde av pipet. En timme senare somnar jag om, för att sedan en timme efter de vakna av de satans jävla pipet igen, nu sitter jag här lite halvt förbanad över min sömn och har absolut ingen aning om varför det pep en gång till.

Hela min familj försov sig och alla utom pappa kom sent till jobbet.

Dagen till ära;
The Boomtown Rats – I Don't Like Mondays

Lördagskväll

Hade tråkigt i lördags, vilket ledde till en och en halvtimmes ritande

Detta blev resultatet,

Vågade inte skugga ansiktet för att inte förstöra något, får bli ett senare projekt. I och med att jag inte skuggat ordentligt blev inte ögonen särskilt lika som ögonen på riktigt. Har inte heller fyllt i alting (t.ex. linjerna på ansiktet) vilket gör att handen ser mycket grövre ut än resten ansiktet, men annars är jag fet nöjd :D.

 

Här är bilden jag försökte rita av,

 


Never felt more like singing the blues...

Dagens skidskytte var en stor besvikelse så därför väljer jag att rikta detta inlägg till ett lag som båda vi på bloggen håller kärt om hjärtat.

Everton!

Jag såg inte hela matchen men jag såg tillräkligt för att hoppa upp i glädjefnatt när Cahill kviterade in 2-2 i åttionde minuten. Spurs som länge såg ut att kontrollera sinn 0-2 ledning och hade även flera lägen till 3-0 tappade matchen allt mer och Everton pressade på, efter ett par minuter av högpress kom både reduceringen och kviteringen. Reduceringen dröjde till den 78 minuten då Saha styrde in bollen. Sedan efter ett inlägg så slänger sig kaptenen Tim Cahill fram och får huvudet tillräkligt på bollen för att nicka in den.

Men matchen var inte slut där, utan i nittiandra minuten blir en Spurs spelare hockey tacklad i straffområdet och det döms straff. Defoe går fram mot straffpunkten men Howard går åt rätt håll och räddar, enorm glädje från mitt håll.

Matchen blåses av, slut 2-2.

...When Everton wins, and Liverpool loose...

Oh Everton, you got me singing the blues!



Nyss vart det även klart att Roma vann derbyt mot Lazio, ännu mer glädje!

Andra advent -är vi framme snart?

Halvägs till jul och inga klappar inhandlade, men det tar vi sedermera. För denne herre ligger ett tvättäkta fickur högt på listan, om ni undrar vad ni ska be tomten ge mig iår (vilket jag vet att ni gör)

Bloggar på förfrågan även om min söndag, vilken förutom förberedelser inför nationella proven (sad but true) mest inte har mynnat ut i någonting. Mitt dagsverke består således av några ensamma sketcher, som jag nu delar med mig av i sann julkänsla. (YOUR LIFE, RUN FOR IT!)

Vrooooom!

Elderly pwnage!

Jag. Ritar. Inte. hår.

Dagens låt är den slagkraftigt namngivna Mr. Bojangles
Sammy Davis Jr. – Mr. Bojangles - Single Version

tipp tapp, tipp tapp, tippetippetipptapp tipp, tipp, tapp! -Tomtar

Dagens skönaste

Däremot så måste jag ändå säga att Tiger Woods hade helt oanade talanger.

Det som alla trodde var hole in one visar sig nu vara en hel jävla niohåls-bana.

 

 


Scrubs

I natt satt jag uppe och kollade på två första avsnitten av säsong nio Scrubs. Personligen tycker jag att det var många saker som var roligt (speciellt i andra eftersom första var mest en förklaring av vad som komma skall), men det var inte de vi kallar "Scrubs". Hela serien har blivit omformad och det handlar nu om en läkarskola, där Dr Cox och Turk är mentorer och undervisar. JD är med i de två första avsnitten men kommer bara delta i några avsnitt, samma sak med Elliot och jag är inte säker på om Carla kommer delta alls.

Det jag uppskattade mest med de nya karaktärerna är att dem är verkligen "tilltänkta". Speciellt karaktärerna som jag tror är en blandning av tidigare karaktärer, Lucy som är helt klart en blandning av JD och Elliot och Drew som jag tror är en blandning av Turk, JD och Dr Cox.

Tror det kan bli en intressant upplösning av serien!

Väl mött!

Vadan uppståndelsen?

Tvivel, efter tre ynka dagar utan inlägg? Kan detta vara sant? Har bloggens kloka inlägg, alltjämt kryddade med godsaker och kvickheter, inte mättat läsarnas till synes ändlösa aptit för tankegods?

På tvivlare utan vett vill jag passa på att slänga ett av mina favoritcitat:

"I find your lack of faith disturbing"

"Hgnhhngh!"

Bloggtorka.. oo nej!

Inte för mig iaf, varför min kompanjon inte har bloggat får han gärna svara på själv! Anledningen till att jag inte har bloggat är på grund av mina webbläsare inte har kunnat öppna internet, och min msn till största del inte har velat fungera.

Så vad ska jag blogga om idag?

Jo!

Om Hammarby! (vilket betyder att ni som inte bryr kan sluta läsa ungefär... nu!)

Det finns i princip inte en ända förening (som har ett högt publikintresse, därav jag inte räknar med Hammarby Goalball, Hammarby bowling etc.) som inte har stora problem med ekonomin inom Hammarby.

Hammarby Hockey - gick i konkan 22 april 2008. Värdelöst? Ja
Hammarby Handboll - har stora skulder och har det väldigt kivigt att klara sig utan konkurs, även fast de har spelat ute i europa i flera år under 2000 talet och har blivit svenska mästare tre år på raken. Dåligt att ekonomin går åt helvete? Ja.
Hammarby Fotboll - behövde spara in 20 miljoner i år, vilket de lyckades med, Bajen gick faktist 6 miljoner kronor i plus. Men för att klara de så behövde vi sälja alla våra "duktiga" spelare vilket lämnade oss kvar med superstjärnor som Nathan Paulse och Freddy Söderberg och för att inte glömma nämna vårat otroligt starka mittfält med Fredrik Söderström som offensivmitt (hoppas ni alla noterar ironin). Detta resulterade i att vi åkte ur Allsvenskan vilket kommer leda till att vi måste spara in ännu mer pengar, vilket inte kommer gå eftersom vi inte har några bra spelar kvar att sälja. Hur värdelöst? Så jävla värdelöst.
Hammarby Speedway - tvingas flytta ner en nivå även fast de var ett av de bästa lagen i eliteserien, just på grund av ekonim. Helt åt skogen.
Hammarby Innebandy - var till gränsen till konkan men klarade sig precis. Tur det iaf.

Då kan man fråga sig varför att flera föreningar inom Hammarby kan klara sig så ekonomiskt dåligt även fast det har för mestadels en stor publik?
Jag tror för att det inte anställs rätt människor, utan människor som har mer anknytning till klubben genom att de har spelat i föreningen eller har ett stort hjärta för klubbmärket. Vilket är så jäkla fel för sånna här människor klarar helt klart inte av att sköta en klubb, bevisligen.




Men det finns även ljusglimtar i Hammarby världen, t.ex. Hammarby innebandy som är påväg upp, och som jag har förstått har en stabil men även en väldigt bra ekonomi. Där också ledarstaben vet vad de håller på med, med en tränare som är väldigt insatt inom innebandyn. Eller Bajen Fans Hockey som har klättrar i de olika hockey divisionerna.


Vad kan jag konstatera av de här?

Det svänger om Bajen

What 'bout it?


"Jag har en plan, tajmad och klar in i minsta detalj!"
-Charles Ingvar Jönsson

Alla har en plan. Framtiden är en plan. Det kan vara en föreställning om hur ens liv ska se ut, den kan vara ospecifik eller genomarbetad, och bör självklart innehålla skäggväxt.

"Quick, kids, get in the car, it's trendy sideburns!"

Vad händer egentligen med planen? Hur många följer den när det väl kommer till kritan? Kan hända ångrar man sig, kan hända var planen dum och ogenomförbar redan från början.

Jag vill här utan speciell anledning påpeka värdet av att ha en plan. För att kunna förändra framtiden, krävs något att orientera sig efter, något att förändra (Sickan har definitivt fått kläm på det); en plan.

Kan slänga in denhär när jag ändå är igång:
Frank Turner – The Ballad Of Me And My Friends


Att skriva utan att säga något är en bedrift!

Nu har de gått för långt

Billiam bad mig googla Twilight Moms, och vad ser jag? Jo en hemsida gjord för medelålderskvinnor som är stora fans av filmerna twilight. Visst, det kan jag ta, men det jag ser sekunderna efter jag öppnat hemsidan är nog vad man kan kalla "att gå för långt".

Essence of Twilight

Ja ni läste rätt, nu kan ni som älskar Twilight också lukta som din favorit karaktär!

 

"Essence of Twilight has been producing Twilight inspired scents with an extraordinary ability to capture the essence of our favorite characters within a bottle."


RSS 2.0