SERIOUS BUSINESS

Risken att fallera under den enorma pressen av att tillhandahålla kvalitativa inlägg för, ja...hela världen, (Som jag vet törstar efter mer av det goda, efter att ha läst bloggens visdomsord i flera inlägg, HI WORLD) är överhängande.

För att en blogg ska vara en blogg, bör det finnas spår av innehåll eller mening. En blogg utan varken mening, vettigt innehåll eller goda avsikter torde således vara den ultimata golfsvingen mot bloggvärldens evigt skrumpnande kronjuveler. Luckan i systemet!

http://media.urbandictionary.com/image/large/internet-24591.jpg

Take that logic!

Sötaste :D

Awww


Vart gick de fel?

Har precis fått höra att dessa groteskt fula skor kostar över 2000 kronor beroende på vilka skor man vill ha. Inte nog med att dem är så oerhört fula, namnet Ugg som står på hälen gör dem inte direkt mer vänliga att se på? Visst att skorna är sköna, fine, men något så fult men skönt kan omöjligt vara värt dem pengarna.


El Clásico!

I ärlighetens namn hade jag nog inte kommit ihåg den här matchen om de inte vore för Zlatan!

För första gången avgör en svensk ett El Cláscio och det fem minuter efter han stigit in på planen.

En sån man

Första advent och julväder i England

Första advent sparkades igång på ett regnigt Goodison Park, där ett Liverpool utan Torres knappast höll någon hög klass i merseysidederbyt. Everton spelade aggresivt med ärkefrisyrerna Fellaini och Jô i spetsen, men släppte in två snöpliga mål(varav 1 självmål) och missade själva flera klara målchanser. (Syndabockar blev Yobo respektive Bilyaletdinov)




I London har man än så länge valt att fortsätta på samma tema, med mycket regn, 0-2 och självmål. Andra halvlek visar snart om Arsenal klarar av det Everton inte gjorde, att lyfta sig och få läderkulan i påsen.

Första advent har trots allt ett ess kvar, kaxigt synbart i rockärmen; kvällens El Clasico. Jag tror vi alla hoppas på att spanjackerna bryter mönstret satta av Engländarna och visar att fotboll också kan vara rättvist... ibland.

http://5.media.tumblr.com/tumblr_ktuumwkGFe1qzukuqo1_500.jpg

Håll till godo!

Koma i 23 år... elleeeer?

Det är absolut en av de sjukaste nyheterna jag läst på länge, killen som var med om en bilolycka 1986 och läkarna bedömde då att han låg i djup koma, vilket inte var fallet. Egentligen hade han bara tappat talförmågan och var fullt förlamad, han var alltså vid fult medvetande men kunde inte få kontakt med omvärlden.

Han har allltså legat på samma ställe i 23 år utan någon som helst möjlighet att göra någonting förutom att uppfatta allting som händer runt omkring honom (vilket antagligen bara var i ett trångt rum utan fönster) och tänka. Det jag inte riktigt förstår är hur han klarat av att fortfarande vara människa och inte blivit apatisk efter alla dessa år i sin "koma".

Han har nu fått mediciner som har gjort att han blivit mer normal och kan nu kommunicera med ett special byggt tangentbort.

Its a sick world we live in.

Fotboooll!

En sån helg!

Öppnar hårt med Fifa10 och bordshockey turnering på fredagen, tips extra: 40 år idag som jag sedan toppar med premier league, för att sedan förgylla helgen med ett Merseyside derby och El Clasico på sports bar!

Mycket viktigt.


You will never walk alone!

 

Attack, attack å Hammarby attack!

 


Baba O'Riley

Alldeles strax firar tipsextra 40 år, vilket i sig inte rör mig mycket, det fina det för med sig är å andra sidan sändningen av man united - west bromwich från '78. Har ingen riktig vetskap om matchen utöver kommentarer som "bästa matchen jag någonsin sett" - Youtube.
Fotbollen lär ju ha varit helt annan än den man ser idag, när man hade spelare som helt enkelt värmde upp sittandes på ett element, puffandes på en cigg. (Mr. G. Best) Denne legendar blev tyvärr sparkad från united 4 år innan matchen i fråga.

Dagens låt är Baba O'Riley av The Who!
The Who – Baba O'Riley - Shepperton Live Version

OBS!

För att det inte ska bli några missförstånd så vill vi här på bloggen poängtera att vi inte har något emot "low blows".

Over and out!

Kings are above low blows

Jag skulle kunna skriva om mina två goda vänners blogg, och om hur alla deras inlägg blir präglat av en man som inte ens existerar..

Jag skulle kunna skriva om hur jag och min kära väns blogg kommer nå topparna, hur den kommer flyga fram som en drake över bloggvärldens höga berg och spruta eld över de inbicilla bloggar som idag får tusentals besökare för varje dag som går..

Jag skulle kunna skriva om mig själv, om mitt liv och vem jag är..

Men jag måste tyvär ägna mig en minut åt att besvara de obefintliga, ofattbara, ofantliga påhopp som två av mina kära medmänniskor valt att kasta ut utan att tänka sig för.. Men som en människa fylld med social plikt och civilkurage så är jag illa tvungen...




So it has begun

Royalties, unite!

Jag, den tidigare halvan av kungligheten har nyligen blivit tagen under vingen av en erkänd och erfaren bloggare (den senare halvan av kungligheten). Detta samarbete kommer onekligen leda till stordåd, som garanterat kommer skaka bloggvärlden. Jag vill således inleda bloggen med dess egen förebild, introduktion ej nödvändig.



RSS 2.0